Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izronili je tijekom kupanja

KOSTELIĆI PRONAŠLI BOCU S PORUKOM 'Apsolutno smo oduševljeni!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ovo je odličan način za upoznati nekoga', poručio je Ivica.

Hrvatski skijaši Ivica i Janica Kostelić pohvalili su se kako su dok su se kupali na Mljetu pronašli bocu s porukom.

Pročitajte i ovo Ivica Kostelić NAKON 15 GODINA Ivica Kostelić prisjetio se djetinjstva na Sljemenu: "Dugo smo čekali na otvaranje žičare, pogotovo mi skijaši" Slika nije dostupna Ostavili poruku i cigaretu Na otoku Silbi pronađena vremenska kapsula, pogledajte što piše u poruci napisanoj prije gotovo 100 godina

'Htjeli smo je baciti u smeće, ali smo shvatili da je u njoj komad papira', napisao je Ivica, navodeći da ga je pronalazak oduševio u današnje vrijeme razvijene tehnologije i komunikacije putem društvenih mreža.

Na fotografiji koju je objavio na Facebooku vidi se da je poruka 'poslana' u more 12. srpnja na otoku Mrkanu, a u njoj je i poruka da se primatelj pošiljatelju javi preko Facebooka.

 

One pretty cool thing happened yesterday and it absolutely thrilled me. Especially in nowadays of technology and social...

Posted by Ivica Kostelic on 1. kolovoz 2015

'Pozdrav s otoka Mrkana, na kojem ne raste loza ali se pije super crno vino. Jako smo sretni. Javite se nama na Facebook: ...', djelomičan je prijepis hrvatske verzije poruke u boci.

Ivica je u objavi dodao i da je kao klinac često slao ovakve poruke u boci, i da je to u kombinaciji s 'društvenim mrežama sjajan način za upoznati nekoga'.

'Zasigurno ću napisati svoju poruku, staviti je u bocu i pustiti je da je odnese naše predivno Sredozemno more. Možda završi u najbližoj uvali, na najbližem otoku, a možda i u nekoj drugoj državi, tko zna...', napisao je Ivica i pozvao i druge da učine isto, gdje god da se nalaze.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene