Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prevozio ukrajinske zarobljenike

Misteriozni objekti ispadali iz ruskog aviona netom prije nesreće?

Policija u selu Yablonovo
Policija u selu Yablonovo Foto: Afp
Misteriozni predmeti navodno su ispali iz oborenog ruskog zrakoplova koji je u srijedu na razmjenu prevozio ukrajinske zarobljenike. Uzrok nesreće zasad još nije poznat.

Rusko ministarstvo priopćilo je u srijedu da je u teretnom zrakoplovu koji se srušio u blizini ukrajinske granice bilo 65 ukrajinskih zarobljenika te šest članova posade i tri ruska vojnika. Prema pisanjima stranih medija, navodno je najmanje 65 poginulih.

Prema novinskoj agenciji RIA, ukrajinski vojni zarobljenici trebali su stići u Belgorodsku oblast na razmjenu.

Pročitajte i ovo Severinin slučaj - 1 skrbništvo vraćeno Popoviću Severinina odvjetnica za Dnevnik Nove TV: "Nije bilo razloga za ukidanje presude"

Newsweek piše da su netom prije obaranja zrakoplova viđeni veliki misteriozni objekti koji ispadaju. Dodaje da je jedan očevidac rekao da je "čudan predmet" izbačen iz zrakoplova nekoliko trenutaka prije nego li se srušio u blizini sela Yablonovo.

Da je uočeno nekoliko objekata koji padaju iz zrakoplova, objavio je i savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko.

Pročitajte i ovo Lažni požar - 4 Eiffelov toranj u plamenu Video koji je šokirao svijet zapravo je - lažan: Lako ga je napraviti, ali što mu je cilj?

"Tijekom pada nekoliko je velikih predmeta ispalo iz zrakoplova (ili su ispušteni)", napisao je.

Zasad nije jasno i kakvim je predmetima riječ, a nije poznat ni uzrok nesreće.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene