Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VLADA IPAK STAJE NA LOPTU

Subvencije za prijevoz učenika ostaju iste do imovinskog cenzusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne prestaju reakcije na Vladinu odluku o smanjenju subvencija prijevoza školaraca, no klubovi koalicije uputit će vladi amandman.

Zbog niza kritika nakon odluke o smanjivanju subvencija za prijevoz srednjoškolaca, zastupnički klubovi vladajuće koalicije, Vladi će uputiti amandman. Tražit će da naknada za prijevoz ostane na dosadašnjoj razini i da to bude privremeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novci su osigurani Koliko će stranke potrošiti za kampanju i odakle im novac? Detalje otkriva Dnevnik Nove TV Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

Cilj je definirati kriterije koji će odrediti imovinski cenzus za kasniju pravedniju raspodjelu subvencija.

O svemu se oglasio i Miro Bulj iz Mosta.

'Treba zaustaviti lopovluk i uhljebljivanje u državnim tvrtkama, smanjiti broj općina, gradova, županija, također smanjiti broj besmislenih agencija, ureda, uprava, ali nikako smanjiti prava sufinanciranja prijevoza učenika, to bi bio nastavak depopulacijske politike. Zbog navedenog, već imamo katastrofalne posljedice... Odlaze brojne obitelji iz nerazvijenih krajeva RH, kao što su Dalmatinska Zagora, otoci, Lika, Gorski kotar, Slavonija itd...', napisao je Bulj na svom Facebooku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene