Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuje smjenu

Bulj odgovorio guverneru: "Može ga biti sram i stid što podcjenjuje hrvatski narod"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je guverner HNB-a Boris Vujčić u Dnevniku Nove TV kazao da besmislice koje je na njegov račun izbio saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ne zaslužuju komentar, za Večernje vijesti oglasio se i Bulj.

"On je čovjek koji je nanio veliko zlo ugrozivši hrvatsku državu i monetarnu financijsku stabilnost Republike Hrvatske. On se meni može rugati, ili bilo kome. Ja sam ipak u ovom trenutku saborski zastupnik kojeg je narod izabrao i ja ću o tome govoriti. I ta kaznena prijava, koju stručne službe obrađuju i koja će sutra ili prekosutra doći... Očekujem ostavku i da se smijeni guverner Boris Vujčić i da odgovara za svo zlo koje je učinio preko HNB-a. A to je najvjerojatnije samo jedan mali kolačić. Može ga biti sram i stid što podcjenjuje hrvatski narod", kazao je u telefonskom razgovoru za Novu TV Miro Bulj.  

Pročitajte i ovo Kune PRIOPĆENJE HNB-A Milijarde kuna još su uvijek kod građana, njihova zamjena od sredine travnja na novoj lokaciji Boris Vujčić Ima i dobrih vijesti Guverner HNB-a upozorio na rizike u vezi rasta inflacije

Podsjetimo, Bulj je najavio je da će podnijeti kaznenu prijavu protiv Vujčića, cijelog HNB-a i HANFA-e zbog slučaja Agrokor, a u intervjuu za Dnevnik Nove TV guverner Vujčić je o Bulju kazao: "A to je jedna dražesna osoba koja bi isto tako trebala malo proučiti što se događa prije nego što priča stvari koje... Ja ne znam kako bih uopće komentirao ako netko kaže da je guverner Vujčić odnio Todoriću 10 milijardi mjenica... To je takva besmislica da ne zaslužuje komentar". 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene