Miro Bulj opisao je što se dogodilo kada mu je premijer prišao u saborskoj klupi nakon što su se počastili ''uvredljivim nazivima'' tijekom saborske rasprave.

Galerija


Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj nazvao je premijera Andreja Plenkovića ''briselskim ćatom'', a premijer mu je nije ostao dužan nazvavši ga ''panjem''. Potom mu je prišao u saborskoj klupi i razgovarao s njim.

Vezani članci Predsjednica Grabar-Kitarović objavila kandidaturu za još jedan predsjednički mandat (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Iz rodnog mjesta Predsjednice stižu reakcije: "Za ovo što je danas, trebalo je biti snalažljiv i dobro odgojen" Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milanović o predsjednici: "Nema karaktera i sramoti nas po svijetu. Ne pjevam po skupovima jer nemam glasa"

O čemu su razgovarali, novinari su upitali Miru Bulja nakon što je izašao izvan sabornice. Rekao je da mu je premijer pružio ruku, ali se Bulj s njim nije želio rukovati.

''Pružao je ruku, ja mu nisam dao ruku. Bilo je cijeli dan vremena da mi daje ruku. On je eksponent briselske politike'', kaže Bulj te dodaje: ''Kad je stigao u klupu pored, rekao sam mu svoj stav, da se ponaša bahato i nasilno, a on je pokušao polizati ovo što je učinio.''

''Boli me što čovjek koji upravlja državom ne odgovara na pitanje zastupnika i služi se takvim verbalnim smicalicama'', rekao je Bulj.