Miro Bulj opisao je što se dogodilo kada mu je premijer prišao u saborskoj klupi nakon što su se počastili ''uvredljivim nazivima'' tijekom saborske rasprave.

Galerija


Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj nazvao je premijera Andreja Plenkovića ''briselskim ćatom'', a premijer mu je nije ostao dužan nazvavši ga ''panjem''. Potom mu je prišao u saborskoj klupi i razgovarao s njim.

Vezani članci Miro Bulj (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Miro Bulj: ''Vjerojatno bi mi zabranili i doživotno dolazak u Sabor, a nikoga nisam vrijeđao'' Nikola Grmoja (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Grmoja o incidentu: "Plenković je pokazao da ima staklenu bradu, to je njegovo pravo lice"

O čemu su razgovarali, novinari su upitali Miru Bulja nakon što je izašao izvan sabornice. Rekao je da mu je premijer pružio ruku, ali se Bulj s njim nije želio rukovati.

''Pružao je ruku, ja mu nisam dao ruku. Bilo je cijeli dan vremena da mi daje ruku. On je eksponent briselske politike'', kaže Bulj te dodaje: ''Kad je stigao u klupu pored, rekao sam mu svoj stav, da se ponaša bahato i nasilno, a on je pokušao polizati ovo što je učinio.''

''Boli me što čovjek koji upravlja državom ne odgovara na pitanje zastupnika i služi se takvim verbalnim smicalicama'', rekao je Bulj.