Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolje rješenje

Mirna Rovinj ide u stečaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikata i ministarstavo zaključili su da je najvažnije očuvati proizvodnju i održati zaposlenost.

Predstavnici sindikata PPDIV-a i resornih ministarstava složili su se danas da je rješenje za tvrtku Mirna Rovinj otvaranje stečaja.

Pročitajte i ovo Nacionalni ispit iz Hrvatskog jezika Koji je smisao? Sindikat Preporod protiv nacionalnih ispita: "Besmisleni su i štetni!" Željko Stipić Predstavili peticiju Dio nastavničkih sindikata Fuchsu nezadovoljno poručio: "Sada mu je prilika pokazati da je naš ministar"

'Nakon neuspjele predstečajne nagodbe, predan je zahtjev za otvaranje stečaja. Obje strane, predstavnici sindikata i ministarstava, zaključili su da je od iznimne važnost očuvati proizvodnju, zadržati tržišta na kojima tvrtka posluje i održati zaposlenost', priopćilo je danas Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

U Mirni imaju plan! Evo kakav...

Ono je izvijestilo da se danas sukladno prethodnom dogovoru u tom ministarstvu održao sastanak predstavnika sindikata PPDIV-a i resornih ministarstva (Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo gospodarstva) na temu sudbine i budućnosti rovinjske tvrtke Mirna d.d.. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene