Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnik iz Zadra

Zastupnik DP-a stavio mandat u mirovanje: Nema ga tko zamijeniti u liječničkoj ordinaciji

Hrvatski sabor
Hrvatski sabor Foto: Goran Mehkek/Cropix
Damir Biloglav, zastupnik DP-a inače liječnik iz Zadra, mandat je stavio u mirovanje zato što ga nema tko zamijeniti u liječničkog ordinaciji.

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) odobrilo je u petak zastupniku Domovinskog pokreta Damiru Biloglavu stavljanje mandata u mirovanje, te da ga u zastupničkim klupama zamijeni Frane Tokić (DP).

Stavljanje mandata Biloglava u mirovanje kao i prijedlog da ga zamjeni Tokić, MIP je prihvatio jednoglasno i bez rasprave. Sve to još treba potvrditi Hrvatski sabor.

Pročitajte i ovo SDSS neće podržati Plenkovića za mandatara, ilustracija Vruće pitanje Novi zaplet: Odgođena sjednica na kojoj se odlučuje hoće li Pupovac biti na čelu ključnog Odbora

Pročitajte i ovo Marko Primorac Trezorski zapisi Nova prilika za dobru zaradu građana: Ministar predstavio detalje

Biloglav, liječnik iz Zadra, mandat u mirovanje stavlja iz osobnih razloga, a kako pišu lokalni mediji, razlog je što ga nema tko zamijeniti u liječničkog ordinaciji.

Pročitajte i ovo Ilustracija zabava na jahtama Raskrinkana escort WhatsApp grupa: "Tražimo modele, lijepe djevojke, amaterke... 3.000 eura za večeru, 50.000 eura za noć"

"Obećao sam pacijentima da ću naći zamjenu kada odem u Hrvatski sabor, međutim doktor koji me trebao mijenjati to neće biti u mogućnosti, stoga sam mandat odlučio neko vrijeme staviti u mirovanje", kazao je Biloglav.

Frane Tokić je vijećnik Domovinskog pokreta u Gradskom vijeću Benkovca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene