Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ministrica pravosuđa i Kalmeta otvorili topless bar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica Ana Lovrin i ministar turizma Božidar Kalmeta našli su se u središtu skandala kada su u ponedjeljak prisustovali svečanom otvaranju topless bara u Zadru, na kojem je Kalmeta osobno presjekao vrpcu.

S njima u društvu bila su još i dva državna tajnika, zadarski župan i gradonačelnik, državni odvjetnik i načelnik policije.

Pročitajte i ovo USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva" Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku

Slavlje u prvom takvom klubu u Zadru, inače u vlasništvu tvrtke Tankerkomerc, začinjeno je golišavim plesom.

Ministrica, inače poznata po svojoj konzervativnosti i velikoj zauzetosti, kada su mediji u pitanju, navodno je otišla prije početka erotičnog plesa.

Danas kaže kako se nema kome ispričavati te da su se ona, kao i ministar Kalmeta, našli tamo kako bi dali potporu hrvatskom turizmu.

- Bila sam, ako treba ponoviti, na otvaranju jednog objekta koji je značajan za turističku ponudu Zadra unutar marine. Ono što ja zastupam je da upravo treba takvih mjesta u našem turizmu, izjavila je Lovrin.

U programu toples bara bila je i ministrica Kolinda Grabar Kitarović, koju je, doznajemo, to prilično naljutilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene