Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaz Državne revizije

Ministri nisu Linićev naputak proveli kako treba: Trošilo se neracionalno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki su ministri komentirali i nalaz državne revizije koji je pokazao da jedan od glavnih naputaka ministra financija, onaj o štednji, nisu proveli kako treba.

Prema državnoj reviziji trošilo se neracionalno, bez vođenja brige o kriterijima javne nabave, probijeni su troškovi gdje je moglo biti ušteda. Najveće prekoračenje na plaćama imao je ministar Jovanović. Čak 13 ministarstava dobilo je uvjetna izvješća.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali"

'Jako sam ponosan na svoje djelatnike. Ministarstvo branitelja je čisto kao sauza', kazao je Predrag Matić, ministar branitelja.

Hajdaš Dončić: Ovo je najbolji ugovor o koncesiji koji je Vlada ikada potpisala

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je kazao kako postoje određene stvari koje treba korigirati te da će to napraviti kao što su napravili i protele godine.

Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić je pak kazala kako je njihov najveći problem zgrada koja je otkupljena za Državni povijesni muzej, ali još uvijek nije krenula izgradanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene