Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na sjednici Vlade

Nasmijao i Plenkovića: Ministar Kujundžić "objasnio" zašto je za Istru najbolje da je HDZ na vlasti

Milan Kujundžić na sjednici Vlade u Puli (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Kujundžić na sjednici Vlade u Puli (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Kujundžić na sjednici Vlade u Puli (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar zdravstva Milan Kujundžić je na sjednici Vlade koja se održava u Puli objasnio zbog čega je za stanovnike Istre najbolje kada je HDZ na vlasti.

"Za narod u Istri najbolje je kad je HDZ na vlasti, kada je riječ o zdravstvu. Godine 2011. HDZ-ova Vlada prepoznaje problem istarske bolnice. Tada donosi odluku da se gradi nova bolnica u Puli s investicijom od 600 milijuna. Onda tri, četiri godine nastaje tajac da bi zadnje tri godine intenzivno se gradila i opremala. Ova Vlada je krenula s procedurom i u narednih desetak dana bit će jamstvo za drugih 300 milijuna, kako bi se za godinu, godinu i pol dana završila ta bolnica", objasnio je ministar zdravstva Milan Kujundžić na sjednici Vlade.

Pročitajte i ovo Sjednica Vlade - 7 izbor šefa DORH-a Plenković o curenju informacija kao novom kaznenom djelu: "Kako bismo u potpunosti otklonili pogrešne interpretacije..." Ilustracija vozači, obratite pažnju Objavljene nove cijene goriva: Sve idu gore

I kada se činilo da je sa samohvalom završio ponovo je zaustio da kaže "nešto važno". 

"Još će ova Vlada ispraviti jednu povijesnu nepravdu prema stanovnicima sjeverne Istre – dnevnu bolnicu kao ispostavu bolnice u Puli. Stotinjak tisuća ljudi sjeverne Istre neće putovati u Pulu, nego će liječnici dolaziti njima. I dobit će ultrazvuk srca i mamografiju i gastroskopiju i kolonoskopiju…", rekao je Kujudžić.

Njegova je samohvala nasmijala i samog premijera Andreja Plenkovića. "Najvažnije da će, što se tiče tranše za bolnicu, biti u redu. A ovo da osvijeste svi kad je najbolje, i ta je poruka primljena", dobacio mu je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene