Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražit će izvješće Ravnateljstva

Božinović o skandaloznom ponašanju državnog tajnika u Vukovaru: "Koliko vidim, nema zataškavanja ili intervencije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći na subotu vukovarska policija zatekla je u jednom kafiću nekoliko osoba, među kojima i državnog tajnika u Ministarstvu branitelja Stjepana Sučića. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je taj slučaj.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je kršenje mjera od strane državnog tajnika u Ministarstvu branitelja Stjepana Sučića, ali i dopis u kojemu ga Nacionalni sindikat policije obavještava o tome da je visoki državni dužnosnik Vlade psovao i prijetio policajcima i pozivao se na svoj položaj u Vladi.

"Nisam upoznat s detaljima. No, iz priopćenja PU vukovarsko-srijemske vidljiva mi je reakcija policije u vidu postupanja na samom mjestu događaja te dovođenje u službene prostorije, kao što bi to bilo u svim sličnim situacijama", kazao je Božinović.

"Također, koliko vidim iz priopćenja, podnošenje prijava za utvrđena protupravna ponašanja osporava tvrdnje o navodnom zataškavanju ili intervencijama za osobe", rekao je Božinović i dodao da će zatražiti detaljnije izvješće Ravnateljstva policije o cijelom slučaju, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''To je taj novi HDZ'' Škoro ošto komentirao Sučićev skandal u Vukovaru: ''To je festival bahatosti tih 16 posto ljudi kojima je u ovoj zemlji dobro, za njih ništa ne vrijedi''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SKANDAL U VUKOVARU Državni tajnik kršio mjere pa vrijeđao policajce u kafiću i razbio vrata u postaji. Glasnogovornik Vlade: "Ako je to istina, takvo ponašanje je potpuno neprimjereno"

Cijeli slučaj je u nedjelju komentirao i predstojnik Ureda predsjednika Vlade Zvonimir Frka-Petešić koji je rekao da će o tome biti razgovora na sjednici Vlade u ponedjeljak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene