Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propala NABAVA AVIONA

Ministar Krstičević za Dnevnik Nove TV: "Ima i Hrvatska dosta tih dokumenata, stavit ćemo ih sve, da se vidi tko je što govorio"

Ministar obrane Damir Krstičević (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar obrane Damir Krstičević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ministar obrane Damir Krstičević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Trakavicu koja je pokrenuta oko propalog posla s borbenim avionima i Izraelcima nastavio je danas američki veleposlanik u Hrvatskoj Robert Kohorst. I to čak dva puta u istom danu, pojašnjavajući svoju izjavu je li Vlada bila upoznata s uvjetima SAD-a. Sve je komentirao i ministar Krstičević.

Analiza traje, a novi postupci nisu na dnevnom redu dok se ova situacija ne iznealizira, rekao je premijer Andrej Plenković. Niti ministar Damir Krstičević ne spominje plan B u ovom trenutku. 

Pročitajte i ovo Ministar obrane Damir Krstičević (Foto: Dnenvik.hr) ministar uporan Vlada ne odustaje od borbenih aviona: ''Istražujemo sve opcije, ali tako da si građani to mogu priuštiti'' Slika nije dostupna tko je što znao Premijeru dao dokument: Američki veleposlanik tvrdi da je obavijestio Hrvatsku da ne može kupiti F-16 Barak

Poziva se na iscrpne pregovore i, nakon nekoliko dana šutnje, kaže kako "ima i Hrvatska dosta tih dokumenata, stavit ćemo ih sve, pa kad se usporede svi ti dokumenti da se vidi tko je što u procesu govorio, na osnovu kojih informacija su se donosile odluke", rekao je ministar.

Ni sada ne misli da su bile pogrešne.

"Vjerujte mi da je Vlada proces vodila sustavno, iznimno transparetno i detaljno, vjerujte mi kao ministar koji je pokušao riješiti ovaj problem jako sam ponosan na rad svoj i cijelog tima", zaključio je o svemu Damir Krstičević, ministar obrane. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene