Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije sve uračunao

Vrdoljak u imovinskoj kartici umanjio vrijednost luksuznog penthousea za 200.000 kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema nekim informacijama, ministar gospodarstva nije prijavio kompletan stan koji je u njegovu vlasništvu čime je umanjio njegovu vrijednost za oko 200.000 kuna.

HNS-ov ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak u svojoj je imovinskoj kartici naveo kako sa suprugom posjeduje stan veličine 98,47 metara kvadratnih čija se tržišna vrijednost procjenjuje na 900.000 kuna. Problem je u tome što je ministrov penthouse, smješten u osječkoj ulici Andrije Hebranga, ipak nešto veći od prijavljenih 98,47 kvadrata, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesuđeni umjetnik Incident u Muzeju umjetnosti: Zaposlenik objesio svoju sliku Slika nije dostupna Ubio četvero ljudi Terorist iz Beča stan opremio za okršaj s policijom: Složio bunker od namještaja i pripremio kutije s municijom

Ivan Vrdoljak: Iako sporo, industrijska proizvodnja raste. Rezultati rada Vlade dolaze!

Ministar, navodno, u kvadraturu stana nije uračunao dvije terase, veličine 9,77 i 12,39 kvadrata niti spremište od 4,57 kvadrata, a zaboravio je navesti i kako su u njegovom vlasništvu parkirno mjesto veličine 10,35 kvadrata te garaža veličine 11,38 kvadrata.

Preračunavši to u kune, ministar je prijavio oko 200.000 kuna manju vrijednost stana no što on doista vrijedi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene