Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar Bošnjaković sletio je s automobilom s autoceste kod Ivanić Grada, a u službenom Golfu je bio sam.


U kratkom telefonskom razgovoru ministar Bošnjaković nam je kazao da on u ovom slučaju ne vidi ništa sporno.

Vezani članci Teška prometna nesreća kod Čakovca (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Teška prometna nesreća kod Čakovca: U sudaru kombija i osobnog vozila ozlijeđene tri osobe, hitno su prebačene u bolnicu U prometnoj nesreći kod Šibenika sudjelovala četiri automobila (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 3 Policija otkrila detalje prometne nesreće u Šibeniku: U sudaru četiri automobila teško ozlijeđeno dijete

Rekao je da je sam pozvao policiju pozvao te da je platio kaznu od 600 kuna, a ne 300 kako su pisali mediji. Ministar nam je rekao da ga smeta što njegov slučaj uspoređuju s onim gradonačelnika Varaždina Gorana Habuša. Ne želi pred televizijske kamere.

Prometnu nesreću ministra Bošnjakovića potvrdila je policijska uprava zagrebačka koja je protiv njega podigla prekršajnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti prometa.

Nesreća se dogodila 13. studenog oko 13 sati kod čvora Ivanić Grad kada je osobnim automobilom Bošnjaković sletio s kolnika, piše. Ministar nije ozlijeđen, a u vrijeme nesreće u vozilu je bio sam.

U MUP-u su nam potvrdili da je nesreću ministar skrivio dok je upravljao službenim automobilom. Ministri inače ne smiju sami upravljati vozilom, nego imaju službenog vozača.

>> Habuš: Varaždin je u prevelikim problemima da dam ostavku

Nakon što je prošao preko travnate bankine automobil je završio u žičanoj ogradi, pri čemu su ošteći automobil i ograda.

Prema prijavi, Bošnjaković će odgovarati za kršenje Zakona o sigurnosti prometa na cetama. Alkotest pokazao je kako je ministar u vrijeme nesreće bio trijezan.