Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema baš vremena

SVE JE NEIZVJESNIJE Hoće li Pupovac dati potporu Timovom timu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O nekim pitanjima, kaže, neće se moći razgovarati danas.

Velik je upitnik nad potporom zastupnika manjina Domoljubnoj koaliciji i partnerima. Svoje sumnje da će potporu danas moći dati izrazio je u Dnevniku Nove TV i Milorad Pupovac.

Pročitajte i ovo Nova lica u Saboru - 4 Velik broj Nova lica u Saboru: Dolaze iz različitih političkih opcija, a ima i jedan volonter Pregovori - 3 Politička trgovina Svi pokušavaju do 76 ruku: "Taj jedan mandat što su dobili od nas je najviše što smo im mogli dati"

'Postoji mogućnost da se razgovara, da se neki dogovor postigne, ali to je jedan vrlo kompliciran i zahtjevan proces za kojeg nema baš vremena', rekao je Pupovac.

Vlada im je, kaže, sve do jutros bila nepoznanica, a neka od gorućih pitanja ne mogu biti raspravljena danas. Kaže kako neće postavljati micanje bilo kojeg ministra kao uvjet te kao su im neke druge stvari bitnije. 'nama su jako važne politike, pogotovo one bitne za ostvarivanje manjinskih prava', rekao je Pupovac.

Formiranje nečega što se naziva registrom izdajnika, Pupovac smatra nedopustivim kao i povratak ratne retorike i politike.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene