Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne sastaje se s partnerima

Milorad Pupovac i dalje ne otkriva ostaje li u vladajućima: "Sve je rečeno..."

Mislav Bago s Miloradom Pupovcem (Foto: Vijesti u 17)
Mislav Bago s Miloradom Pupovcem (Foto: Vijesti u 17) Vijesti u 17
Aktualno Galerija +0 Mislav Bago s Miloradom Pupovcem (Foto: Vijesti u 17) Galerija 1/1 >>
"Sve što bude potrebno, komentirat ću kada dođe vrijeme", kratko je poručio Pupovac reporteru Dnevnika Nove TV Mislavu Bagi.

Milorad Pupovac i dalje bojkotira susrete s koalicijskim partnerima, nepoznanica je i ostaje li SDSS u vladajućoj koalciji.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka Milorad Pupovac i Boris Milošević Očekuju reakciju policije SDSS: "U Vukovaru nije bio sukob navijača, nego brutalni napad na djecu"

U ponedjeljak su ovlastili predsjednika stranke da o svemu razgovara s premijerom Plenkovićem, a kada će to biti i koju odluku će na kraju donijeti SDSS, Pupovac ne otkriva.

Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Mislava Bage kada će odlučiti ostaje li ili odlazi iz vladajuće koalicije Pupovac odgovara:

"Čut ćete. Da ste pažljivo slušali poruke odaslane nakon sjednice Predsjedništva... Sve što je trebalo biti rečeno je rečeno. Sve što bude potrebno, komentirat ću kada dođe vrijeme".

Ubrzo se oglasio i premijer Andrej Plenković. 

"Hoću društvo u kojem većina zato što je većina ima širinu i slobodu i to određenje da poštuje manjinu i da se dobro osjeća. To je moja politika i ja iza toga stojim i neću odstupiti ni malo", kazao je premijer. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene