Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povezanost s određenim firmama

Milinović ponovno pozvao Karamarka da povuče kandidaturu 'zbog gromoglasne tišine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se medijski rat između Darka Milinovića i Tomislava Karamarka.

Darko Milinović danas je u priopćenju za javnost ponovno  pozvao Tomislava Karamarka da se povuče iz utrke za predsjednika HDZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rezultat drugog kruga: 971 Karamarko, 860 Kujundžić Neizvjesna izborna noć u HDZ-u Slika nije dostupna Predsjedništvo HDZ-a Milinović: Da imam kodno ime zvao bih se Karamarko

>> 'Famozna borba protiv korupcije počela je mojim dolaskom u MUP'

'Hrvatska javnost još jednom je vidjela da Tomislav Karamarko nema hrabrosti dati odgovor ni na jedno postavljeno mu pitanje. Govorio je o svojoj ulozi u detuđmanizaciji i rušenju HDZ-a sa Stipom Mesićem. O aferama niti slova. Tvrdi da je bio marginaliziran za vrijeme privatizacijskog kriminala, što može biti čak i točno. Međutim, bio je visoko pozicioniran kao onaj koji je morao spriječiti najveće korupcijske afere u Hrvatskoj, kao što su INA, Podravka i HAC. O tome sam tražio da se izjasni. Nedavanje odgovora na ta pitanja ostavlja ogromni prostor za špekulacije o njegovoj odgovornosti, pa samim time i umiješanosti u afere koje su uzdrmale političku scenu u Hrvatskoj. Mnogi govore o interesnoj povezanosti određenih firmi s Tomislavom Karamarkom, a neki tvrde da za to postoji i dokumentacija koja to potvrđuje. Hrvatska javnost na ta pitanja nije dobila odgovor. Nakon takve gromoglasne tišine Tomislava Karamarka, moralno bi bilo da povuče svoju kandidaturu', napisao je u priopćenju Darko Milinović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene