Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milanović se sastao s delegatima IX. i X. izborne jedinice.


Predsjednik SDP- a Zoran Milanović u nedjelju je u Splitu održao sastanak s delegatima IX. i X. izborne jedinice na kojem se posebno zahvalio gradskom odboru te stranke zbog svoje nedavne izborne pobjede, doznaje se od splitske dogradonačelnice Aide Batarelo koja je rekla kako je na sastanku, zatvorenom za javnost i bez davanja izjava za medije, Milanović održao motivacijski govor.

Vezani članci Zoran Milanović Predsjednik Milanović opustio se na Brijunima i prošetao u izdanju u kakvom ga rijetko imamo priliku vidjeti Zoran Milanović Milanović će održati govor na Općoj skupštinu UN-a, a sastaje se i s Erdoganom

Kako je rekla Hini, predsjednik SDP- a Zoran Milanović je stigao u Split na razgovor s delegatima jer će se idući tjedan obaviti izbor ostalih stranačkih tijela i to Predsjedništva i Glavnog odbora po delegatskom principu.

"Milanović je svima u Splitu zahvalio na povjerenju koje su mu iskazali na zadnjim unutarstranačkim izborima i na svojoj pobjedi. Tijekom sastanka nam je ukazao na ono što nas čeka u stranačkom smislu, a održao je i motivacijski govor. Iz splitske organizacije SDP- a na sastanku je bilo 33 delegata, a ukupno 40 ljudi koji će ići u Zagreb na izbor ostalih stranačkih tijela", kazala je Batarelo.

Na sastanku nije bio predsjednik splitskog SDP-a i gradonačelnik Ivo Baldasar koji je Hini u telefonskom razgovoru rekao da nije došao zbog obiteljskih obveza.

"Obitelj mi je važna i danas želim biti s njima. Moram misliti i na svoje zdravlje", kratko je prokomentirao gradonačelnik. Njega su na sastanku u Hotelu "Park" svi očekivali jer navodno nije najavio da neće doći i njegove kolege kažu kako vjeruju da je imao opravdanog razloga zašto nije došao.

Inače, Baldasar je nakon pobjede Milanović izjavio da je "malo razočaran" što u izborima za predsjednika SDP nije pobjedio Zlatko Komadina te da zbog većeg broja glasova, koje je Milanović dobio i u Splitu, mora preispitati svoje stavove.

Na sastanku u Splitu danas su, među ostalim, bili Branko Grčić, Arsen Bauk, Marin Jurjević, Ranko Ostojić, Boris Lalovac, Siniša Hajdaš Dončić, te Ingrid Antičević.