Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao rejting

Milanović: U politici svaki dan moraš ići po povjerenje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade i SDP-a, Zoran Milanović, izjavio je danas novinarima u Varaždinu, vezano za upite o padu rejtinga SDP-a i Kukuriku koalicije, da se treba boriti te kako se u politici svaki dan mora ići po povjerenje ljudi.

Odgovarajući na pitanja novinara Milanović je rekao da je u proteklih sedam godina bilo trenutaka 'ogromnog rejtinga', za kojeg je razuman čovjek svjestan da nije realan, kao i slabijeg rejtinga.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji" Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića

Po rezultatima ankete Crobarometar koju je za Novu TV od 1. do 11. ovog mjeseca na 968 birača provela agencija Ipsos Puls, HDZ-ova koalicija na izborima za EU parlament osvaja 30 posto glasova, a lista Kukuriku koalicije 24,7 posto. Također, HDZ podržava 23,3 posto birača, a SDP njih 18,9 posto.

Reakcije na Crobarometar: 'Još se sve stigne preokrenuti'

U politici svaki dan moraš ići po povjerenje ljudi, naglasio je Milanović vezano za rezultate ankete i pad rejtinga SDP-a i vladajuće Kukuriku koalicije.

"Na kraju ostaje nekakva čvrstina, znanje, kompetencija, a to je naša lista. Na kraju tu je i poštenje, i to su sve stvari koje se ipak računaju. Poštenja kod nas ima, a kod naših političkih oponenata - ne", zaključio je Milanović. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene