Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dan prije Glavnog odbora SDP-a na kojem će se odlučiti o Linićevom izbacivanju, predsjednik stranke Zoran Milanović rekao je kako očekuje javno glasovanje.


Premijer Milanović u Daruvaru je rekao kako na sutrašnjem Glavnom odboru SDP-a očekuje javno glasovanje o izbacivanju bivšeg premijera financija, Slavka Linića, iz SDP-a. 'Javne su bile optužbe pa neka takvo bude i glasovanje', rekao je Milanović.

Linić otkrio istinu o udruživanju s Bandićem i Čačićem!

Vezani članci Andrej Plenković, Zoran Milanović Milanovićev ured objavio Plenkovićev odgovor na prijedlog za sazivanje Vijeća za nacionalnu sigurnost Predsjednik RH Zoran Milanović Milanović (opet) raspalio po Plenkoviću, nije poštedio ni njegovu ministricu: "Žrtvovala se u maniri crnih udovica"

Na pitanje o završenoj istrazi DORH-a oko Branka Šegona koja je ustanovila da nema riječi o kaznenom djelu, Milanović je odgovorio kako oni nikada nisu ni rekli da ima kriminala, da je sukob interesa sukob interesa te da je tu sve jasno.

Upitan hoće li, ako Glavni odbor ne izbaci Linića, dati ostavku na mjesto predsjednika stranke premijer Milanović je odgovorio kako SDP ima 40.000 članova i da oni znaju što je istina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook