Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo što je rekao

Linić otkrio istinu o udruživanju s Bandićem i Čačićem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se nagađalo da bi se Slavko Linić, izbace li ga iz SDP-a, mogao udružiti s Milanom Bandićem i Radimirom Čačićem, on je danas stao na kraj takvim glasinama.

Bivši ministar financija Slavko Linić demantirao je danas pisanje jednog dnevnog lista da bi se, ako ga isključe iz SDP-a, mogao udružiti u neformalni savez s Milanom Bandićem i Radimirom Čačićem.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Predsjednik SDP-a Peđa Grbin Donesena konačna odluka Glavni odbor SDP-a potvrdio liste: Na izbore izlazi i poznata pjevačica, a neki gradonačelnici odbili su pozicije

"Na današnjoj naslovnici tog dnevnog lista objavljena je još jedna potpuno izmišljena konstrukcija iza koje ponovno stoje neimenovani izvori. Za mene postoji samo jedna stranka, a to je SDP.

SDP: Glavni odbor sutra o isključenju Slavka Linića! Tajno glasovanje nije isključeno.

Glavni odbor SDP-a na sutrašnjoj će sjednici donijeti konačnu odluku o inicijativi Predsjedništva stranke da se iz SDP-a isključi bivšeg ministra financija Slavka Linića. Linićevo isključenje pokrenulo je Predsjedništvo stranke, na prijedlog predsjednika SDP-a i hrvatskog premijera Zorana Milanovića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene