Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Zoran Milanović u jučerašnjem je Dnevniku Nove TV rekao kako smatra da je njegova izjava o slučajnoj državi bila jasna.


'Pošto sam tamo proveo cijeli dan, znam točno što sam govorio. I to je svima bilo jasno, to sam rekao na njivi i nakon toga u Garešnici, i iste riječi sam rekao na sjednici Vlade: Hrvatska je slučajna država jer se u njoj stvari događaju slučajno', rekao je Milanović u intervjuu za Dnevnik Nove TV, na pitanje misli li da je spoemnuta izjava bila malo nespretna.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o odgovoru DORH-a na kritike: ''Na koga se odnosi? Na Batmana. Pa na Plenkovića se odnosi, ne treba razbijati glavu time'' Hrvoje Zekanović i Ivan Anušić Teške riječi i prozivanja na prvoj debati uoči izbora: Pogledajte žestoko sučeljavanje najjačih aktera na političkoj sceni

Na opasku novinara Dnevnika Nove TV da nije to baš tako rekao premijer je predložio okladu. 'Baš tako, tim riječima. Idemo se kladit'! Idemo se kladit u čast! Evo nećete se kladit'', rekao je Milanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.