Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Zoran Milanović u jučerašnjem je Dnevniku Nove TV rekao kako smatra da je njegova izjava o slučajnoj državi bila jasna.


'Pošto sam tamo proveo cijeli dan, znam točno što sam govorio. I to je svima bilo jasno, to sam rekao na njivi i nakon toga u Garešnici, i iste riječi sam rekao na sjednici Vlade: Hrvatska je slučajna država jer se u njoj stvari događaju slučajno', rekao je Milanović u intervjuu za Dnevnik Nove TV, na pitanje misli li da je spoemnuta izjava bila malo nespretna.

Vezani članci Sjednica VNS-a Nakon gotovo četiri sata vijećanja stigli su detalji o tome što su zaključili na VNS-u Zoran Milanović Prvi intervju nakon što je raspisao izbore: Predsjednik Zoran Milanović večeras u Dnevniku Nove TV

Na opasku novinara Dnevnika Nove TV da nije to baš tako rekao premijer je predložio okladu. 'Baš tako, tim riječima. Idemo se kladit'! Idemo se kladit u čast! Evo nećete se kladit'', rekao je Milanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.