Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je u ponedjeljak operirao sinuse u KBC-u Zagreb, nakon čega mu je stanje stabilno, te će ostati još nekoliko dana u bolnici, doznaje se neslužbeno iz liječničkih krugova.


Bandić je operaciju obavio na Klinici za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata, čiji je predstojnik Drago Prgomet.

Vezani članci Pavo Kostopeč Kostopeč: ''Mislav Herman zbog suradnje s Milanom Bandićem ne bi trebao voditi gradski HDZ'' Zagrebačka Gradska skupština Smanjenje broja gradskih ureda odgođeno, a HDZ poručio: ''Bandićevim uštedama nekada se smijalo''

Zagrebački gradonačelnik morao je na novu operaciju nakon što je prije tjedan dana operirao sinuse, te je odmah, dan nakon operacije, nastavio obavljati svoje dužnosti, umjesto da je mirovao u skladu s uputama liječnika.

Kako se neslužbeno doznaje, u ponedjeljak ujutro Milan Bandić je došao na pregled u Kliničku bolnicu Sveti duh, odakle su ga, s obzirom na tijek postoperativnog oporavka, uputili u KBC Zagreb na novi zahvat.

Gradonačelnik je jučer najnormalnije obavljao svoje dužnosti.

Konatktirali smo i KBC Rebro oko svega, no oni su nam u odgovoru odbili komentirati bilo što oko Bandićevog dolaska u bolnicu. Ogovor kojeg potpisuje v.d. Sanacijskog upravitelja bolnice, prof.dr.sc. Ante Čorušić, prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

vezano uz Vaš upit izvješćujemo Vas da smo u obvezi poštivati odredbe Zakona o zaštiti prava pacijenata, Zakona o zdravstvenoj zaštiti, Zakona o liječništvu i drugih pozitivnih propisa kao i internih akata Kliničkog bolničkog centra Zagreb.
Slijedom gore navedenog, nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš upit.

S poštovanjem,

prof.dr.sc. Ante Ćorušić
v.d. Sanacijskog upravitelja"

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju