Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tragedija

U policijskoj potjeri bjegunac se zabio u Milanov kamion i usmrtio ga: Shrvana obitelj prikuplja novac za povrat tijela u Hrvatsku

Prometna nesreća u kojoj je poginuo Milan Alilović
Prometna nesreća u kojoj je poginuo Milan Alilović Foto: ABC24 Memphis/Youtube
Milan Alilović otišao je u SAD zaraditi da bi olakšao život svojoj obitelji, no nije se vratio. Poginuo je u prometnoj nesreći kad se bjegunac kojeg je lovila policija zabio u njegov kamion.

Milan Alilović (41) poginuo je u srijedu u prometnoj nesreći u Mississippiju u SAD-u nakon što se u njegov kamion zabio bjegunac kojeg je lovila policija.

Milan, rodom iz Beograda je u srijedu vozio autocestom u Mississippiju kad se u njegov kamion s prikolicom u jednom trenutku zabio 37-godišnji Matthew Nemacheck za kojim je jurila policija.

Pročitajte i ovo Stadion u Osijeku Večeras od 19 sati Što mislite o incidentima na stadionima: Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Nakon sudara došlo je do eksplozije i požara te je Milan poginuo na mjestu nesreće, dok je Nemacheck preživio s lakšim ozljedama.

Milan je sa svojom obitelji živio u Dubrovniku te je iza sebe ostavio suprugu Nikolinu i dvogodišnjeg sina koji je ime dobio po Milanovom bratu koji je isto poginuo u prometnoj nesreći.

"Strašna tragedija za cijelu obitelj Alilović, za Nikolinu, za nas, njezinu obitelj u Dubrovniku. Milan je bio divan čovjek, jako smo ga voljeli, kao brat nam je bio", rekli su neki od članova obitelji za 24sata.

Obitelj trenutno skuplja novčanu pomoć za Nikolinu i dijete budući da prijevoz Milanovog tijela iz SAD-a košta 30 tisuća eura.

Milan je u SAD otišao na privremeni rad kako bi zaradio nešto novaca za bolji život obitelji te se u Americi trebao zadržati šest mjeseci.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu "jasna poruka" Netanyahu na izvanrednoj sjednici vlade: "Uništit ćemo Hamas"

Milanova smrt za njegovu je obitelj već druga tragedija jer je prije 18 godina u prometnoj nesreći poginuo njegov brat.

"Užas, nemamo riječi, svi smo u velikoj tuzi", poručili su Nikolinini rođaci.

Obitelj i prijatelji mole sve koji mogu da pomognu uplatom na račun na ime rođakinje Lea Bugarin, Zagrebačka banka HR4723600003248372481 ili donacijom na stranici GoFoundMe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene