Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u šumi brezovica

Mesić o Ukrajini i energetskoj krizi, a ima i poruku za Putina: "Predložio bih mu da se orijentira na traženje strategije..."

Aktualno Galerija Stjepan Mesić - 4 Stjepan Mesić - 4 Foto: DNEVNIK.hr Stjepan Mesić - 3 Stjepan Mesić - 3 Foto: DNEVNIK.hr Stjepan Mesić - 2 Stjepan Mesić - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Stjepan Mesić - 1 Galerija 1/4 >>
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić smatra da se ruska intervencija u Ukrajini mogla izbjeći da se sve rješavalo diplomatskim putem.

Stjepan Mesić tvrdi kako se u Ukrajini vodi i propagandni rat i pribojava se još većih posljedica krize u Europi i skupljih energenata za sve.

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska - 2 KOJI SU RAZLOZI? Sve je manji interes za dobrovoljno služenje vojnog roka, ali ima i suprotnih primjera: "Dao sam otkaz i otišao u vojsku. To mi je bila najbolja odluka"

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković u Brezovici Rukovali se VIDEO Pogledajte kako su se pozdravili Milanović i Plenković u Brezovici: "Ruka bi mi usahnula"

"Tko god prati medije može zaključiti da je to jedan brutalan propagandni rat i ako netko prati samo jednu vrstu informacija neće biti dovoljno informiran", kaže Mesić i dodaje da je to "trebalo diplomatski to rješavati".

Ima i savjet za ruskog predsjednika: "Putinu bih predložio da se orijentira na traženje strategije izlaza iz cijelog ovog stanja u kojem se našla i Rusija i Ukrajina i svijet".

Za energetsku krizu Mesić kaže da najgore tek dolazi: "Ona će biti još žešća, kriza će biti jako žestoka".

Stjepan Mesić sudjelovao je na obilježavanju Dana antifašističke borbe u šumi Brezovica.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.



Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene