Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Republike, Stjepan Mesić, danas je u Puli ponovno na pitanje novinara rekao da se on ne treba miješati niti se uopće miješa u izbornu kampanju te da ne propagira niti jednu stranku.


"Ja se nigdje nisam miješao u izbornu kampanju osim što sam uvijek govorio da država mora funkcionirati i za vrijeme izborne kampanje. Budući da je moja ustavna pozicija takva da je predsjednik Republike čvrsta točka sistema, on odgovara i za funkcioniranje institucija i državnih mehanizama za vrijeme izborne kampanje", naglasio je predsjednik Mesić, dodavši da država nije prestala postojati za vrijeme izborne kampanje.

Vezani članci Zgrada Vrhovnog suda Milanović sutra dobiva prijave kandidata za predsjednika Vrhovnog suda Zgrada Vrhovnog suda Posljednji dan prijave za predsjednika Vrhovnog suda: Trojac u borbi za tron

"Osobno ne propagiram niti jednu stranku, ali govorim o problemima ove zemlje, govorim o funkcioniranju institucija. O tome ću govoriti, o tome govorim i o tome sam govorio", rekao je novinarima predsjednik Stjepan Mesić u Puli, gdje je otvorio regionalni Forum poduzetnica zemalja Podunavlja.