Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić: 'Ne miješam se u predizbornu kampanju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike, Stjepan Mesić, danas je u Puli ponovno na pitanje novinara rekao da se on ne treba miješati niti se uopće miješa u izbornu kampanju te da ne propagira niti jednu stranku.

"Ja se nigdje nisam miješao u izbornu kampanju osim što sam uvijek govorio da država mora funkcionirati i za vrijeme izborne kampanje. Budući da je moja ustavna pozicija takva da je predsjednik Republike čvrsta točka sistema, on odgovara i za funkcioniranje institucija i državnih mehanizama za vrijeme izborne kampanje", naglasio je predsjednik Mesić, dodavši da država nije prestala postojati za vrijeme izborne kampanje.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija...

"Osobno ne propagiram niti jednu stranku, ali govorim o problemima ove zemlje, govorim o funkcioniranju institucija. O tome ću govoriti, o tome govorim i o tome sam govorio", rekao je novinarima predsjednik Stjepan Mesić u Puli, gdje je otvorio regionalni Forum poduzetnica zemalja Podunavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene