Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meni pripada povijest

Mesić: Kupit ću Šeksu dvije spužvice za suze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako Vladimir Šeks toliko žali za mnom, kupit ću mu dvije spužvice za suze', komentirao je Mesić.

Bivši predsjednik Stipe Mesić osvrnuo se na posljednje komentare Vladimira Šeksa koji je zbog sukoba s aktualnim predsjednikom Ivom Josipovićem zavapio za povratkom Stipe Mesića. 'Mene su uvijek kritizirali da se previše miješam, ali ako Vladimir Šeks toliko žali za mnom, kupit ću mu dvije spužvice za suze', standardno duhovito je komentirao Stipe Mesić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brižni mali anđeo To tako samo djeca mogu: Htjela je obrisati suze uplakanom čovjeku s TV-a Slika nije dostupna Zbogom, prijatelju Duša mala: Zlatnu ribicu je ispratio u vječne vode uz suze i poljupce

>> Baritoni, a ne tenori, poručili Josipoviću: E, ne bu išlo!

Novinare je zanimalo krije li se iza toga pokušaj HDZ-a da se naruše odnosi između bivšeg i aktualnog predsjednika. 'Svatko od nas ima svoju ulogu, meni pripada povijest, a Josipoviću budućnost', poručio je bivši predsjednik.

Krizu osjete svi, osim samih pohlepnih banaka

Mesić je bio zamoljen i da prokomentira izjavu Andrije Hebranga da je Josipović truba, iako je mislio da je klavir, na što je rekao da se ne želi u to miješati nego bi se radije pozabavio krizom u kojoj se Hrvatska nalazi. Ustvrdio je da je velika pohlepa banaka, te da ju na kraju osjete svi osim njih samih.

'Potrebno je nešto učiniti da se banke prisile novom politikom smanjiti kamate ili da reprogramiraju svoja potraživanja jer bez toga iz krize nećemo izaći. Sada je red da i banke sudjeluju u procesu otklanjanja krize', upozorio je Mesić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene