Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baš dirljiv trenutak

Suza je suzu stizala: Slomio se kada je vidio svoju ljubav u vjenčanici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je obećao samom sebi da će ostati jak, sve je palo u vodu kada je prema oltaru zakoračila djevojka uz koju osjeća bezuvjetnu ljubav.

Gabriel Deku, 25-godišnjak iz Londona obećao je samome sebi da će ostati "velik i jak" jednom kada stane ispred oltara, međutim kada je u nedavno u crkvi Svetog Martina na Trafalgar Squareu ugledao voljenu Annabellu (24) u vjenčanici, emocije su ga svladale a suze su same nekontrolirano potekle.

Pročitajte i ovo Raskošno vjenčanje u Ljubljani Mladenka je maloljetna Svadba za pamćenje u susjedstvu: Za mladu iskeširali 100 tisuća eura, baka darovala vilu od 600 kvadrata Slika nije dostupna NIZ UPUTA Kako organizirati svadbu u vrijeme korone: HZJZ objavio detaljne preporuke za održavanje svadbenih svečanosti

Koliko je Deku bio izvan sebe otkrit će vam i detalj da nije mogao bez pomoći kuma Tolu Ige, mladića kojem duguje vječno hvala jer ga je upravo on i upoznao s perlijepom damom prije četiri godine.

'Vjerovali ili ne, uoči vjenčanja sam se čak i okladio sa svojom majkom da neću zaplakati. Ali kada sam vidio Annabellu onako lijepu u vjenčanici, preplavio me osjećaj zahvalnosti na svemu što imam, na tome što je uz mene djevojka koja me bezuvjetno voli", otkrio je Deku novinarima Daily Maila.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene