Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda je obećao samom sebi da će ostati jak, sve je palo u vodu kada je prema oltaru zakoračila djevojka uz koju osjeća bezuvjetnu ljubav.


Gabriel Deku, 25-godišnjak iz Londona obećao je samome sebi da će ostati "velik i jak" jednom kada stane ispred oltara, međutim kada je u nedavno u crkvi Svetog Martina na Trafalgar Squareu ugledao voljenu Annabellu (24) u vjenčanici, emocije su ga svladale a suze su same nekontrolirano potekle.

Vezani članci Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kraljica sambe Viktorija ponesena emocijama pala pred žiri i zaplakala za kraj Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

Koliko je Deku bio izvan sebe otkrit će vam i detalj da nije mogao bez pomoći kuma Tolu Ige, mladića kojem duguje vječno hvala jer ga je upravo on i upoznao s perlijepom damom prije četiri godine.

'Vjerovali ili ne, uoči vjenčanja sam se čak i okladio sa svojom majkom da neću zaplakati. Ali kada sam vidio Annabellu onako lijepu u vjenčanici, preplavio me osjećaj zahvalnosti na svemu što imam, na tome što je uz mene djevojka koja me bezuvjetno voli", otkrio je Deku novinarima Daily Maila.