Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stjepan Mesić zatražio je od glasnogovornika Vlade Mladena Pavića, koji je izjavio da su oporbene stranke financirale subotnje prosvjede u središtu Zagreba, da zbog te izjave podnese ostavku.


'Da bi iznio takve optužbe u javnost, glasnogovornik Vlade mora imati čvrste dokaze. Kako Pavić takve dokaze nema, smatram da je jedino rješenje da trenutačno podnese neopozivu ostavku na svoje mjesto u Vladi', rekao je bivši predsjednik za Nacional. Dodao je kako svatko mora snositi odgovornost za svoje izjave, pogotovo netko tko je glasnogovornik Vlade.

Vezani članci Vesna Vučemilović U Domovinskom pokretu razne teorije o Škorinu odlasku: "Prije par dana je ostavio afirmativnu poruku. Onda jučer iznenada ostavka" Slika nije dostupna SDP: Pavićeva izjava je opasna jer on je glasnogovornik Vlade

>> SDP: Pavićeva izjava je opasna jer on je glasnogovornik Vlade

>> VIDEO: Divljanje huligana, Vlada krivi 'neke oporbene stranke'

Podsjetimo, Mladen Pavić je, nakon prosvjeda koji su u subotu eskalirali u nerede u središtu Zagreba, izjavio kako postoje saznanja da su neke oporbene stranke financirale prosvjednike.

Nije želio precizirati o kojim se točno strankama radi. Oporbene stranke oštro su demantirale te navode, HNS je čak najavio tužbu zbog klevete, a glasnogovornica policije Jelena Bikić izjavila je kako policija nema saznanja da je netko iz oporbe financirao prosvjede. Njenu je izjavu potvrdio i sam ravnatelj policije Oliver Grbić.