Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IMA NADE

Maturanti oduševili profesora: "Netko će reći da su ludi, ali ja sam ostao šokiran"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturanti pulske gimnazije oduševili su svog profesora hrvatskog jezika i povijesti vrativši mu test kojeg je zaboravio u školskoj knjižnici rekavši da ne bi bilo fer da pišu taj isti test.

Profesor hrvatskog jezika i povijesti Filip Zoričić, koji predaje u Gimnaziji Pula, pohvalio je maturante svoje škole zbog poteza koji je zaslužio nagradu za fair play godine.

Pročitajte i ovo Duško Kuliš i Filip Zoričić Tko to tamo ne peva? Optužuju ga da im je "je*ao srpsku majku" - pulski gradonačelnik zabranio koncert narodnjaka: "Razgovor je bio temperamentan..." Filip Zoričić, izbrani gradonačelnik Pule DRAMA SE ZAHUKTAVA Poluotok ide na prijevremene izbore? ''Pozivam IDS i župana Borisa Miletića da Istru ne drže svojim taocem''

Naime, u petak mu je ostala kopija testa u školskoj knjižnici te ga je netko našao i odnio maturantima, kako bi imali pitanja za test, koji su trebali pisati u ponedjeljak, piše portal Srednja.hr.

No, učenici se nisu odlučili za liniju manjeg otpora, odnosno naštrebali pitanja koja su procurila te se pojavili na testu.

"Ovi mladi ljudi, 4. e razred opće gimnazije, došli su do moje učionice obavijestiti me kako su dobili test, ne želeći reći tko im ga je dao i kako ne bi bilo fer da pišu taj isti test. Netko će reć da su ludi, ali ja sam ostao šokiran! Danas sam im zahvalan što su pokazali kako i dalje ima poštenih ljudi koji cijene iskrenost, znanje i ljubav koja im se daje. I što su još jednom potvrdili kako na mlade možemo računati i kako je Svijet njihov", napisao je profesor Zoričić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene