Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrana Piruške Canjuge

Marić o Nobilovu pozivu za svjedočenje: "Naravno da ću se odazvati, to je moja obaveza"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Zdravko Marić komentirao je danas izjavu odvjetnika Ante Nobila koji je najavio kako će ga zvati za krunskog svjedoka obrane njegove klijentice Piruške Canjuge

"Prvo, moram reći da dok su u tijeku postupci, neću ulaziti u nikakve komentare. Odazvat ću se ako me pozovu jer je to, između ostaloga, i moja zakonska obveza", kazao je ministar Zdravko Marić odgovarajući nakon sastanka u Banskim dvorima o sanaciji šteta od poplava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova Slika nije dostupna OŠTRO OBRAĆANJE Todorić se oglasio nakon povlačenja optužnice za aferu Agrokor: "Plenkoviću, neće ti proći, opljačkali ste milijarde, ali sada je došao kraj"

Novinari su Marića pitali i zašto tijekom rasprave u Saboru o njegovu povjerenju nije spominjao da se sastao s Todorićem.

"Vrlo sam konzistentan u svojim izjavama, pa i u tome da sam se iz procesa odlučivanja izuzimao, a što se tiče 17-satne rasprave u Saboru, znate da je to bila rasprava, ja sam u Saboru bio gost, odgovarao sam na pitanja i na optužbe koje su stavljene na moj račun. Odradio sam sastanke s mnogim gospodarstvenicima i malo smo njih javno karakterizirali, nema tajni, ova nam je tema svima interesantna, svi podaci su bili javno komunicirani, nije samo stvar mog osobnog dojma, nego i načina donošenja odluka, kazao je ministar", kazao je Marić.

Upitan za komentar tvrdnje Sberbanka da je izvanredna uprava Agrokora preplatila 100 milijuna eura za obveznice te da je tim dijelom vraćen dio duga Knightheadu, Marić je kazao da nije s time uopće upoznat, a vjeruje ni Vlada.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene