Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iscrpna istraga

Uhićeni maloljetni dileri: Uhvatili ih s kilogramom trave, drogu prodavali vršnjacima kraj škole

Maloljetnici preprodavali drogu
Maloljetnici preprodavali drogu Foto: PU međimurska
Podnijeta je kaznena prijava prema maloljetnicima koji su u Međimurskoj županiji preprodavali drogu svojim vršnjacima.

Policija sumnja da su dvojica maloljetnika iz Međimurske županije nabavljala i preprodavala razne droge poput marihuane, amfetamina, LSD-a, kokaina te ecstasya u periodu od svibnja prošle godine do siječnja 2023.

Sve su dogovarali putem mobilnih aplikacija, a drogu bi onda preprodavali najčešće maloljetnicima u blizini srednjih škola na području Čakovca.

Pročitajte i ovo Stop policija (Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kakva bahatost Vrijeđala policajce koji su zbog bure preusmjeravali promet: Odbila dati dokumente i onda stisnula papučicu gasa

Za vrijeme istrage je policija obavila 40-ak razgovora i pretražila 10-ak kuća ne bi li prikupila sve potrebne informacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Burna noć Pijanog ga isključili iz prometa, jedva je prošlo pola sata, a njega su opet našli za volanom: Tad je stvarno bio kraj

U pretresu kuća su pronašli više digitalnih vaga za mjerenje, 4 grama halucinogenih gljiva, 18 grama amfetamina, 64 grama ecstasya te kilogram marihuane.

Maloljetnici preprodavali drogu Maloljetnici preprodavali drogu (Foto: PU međimurska)

"Prema dvojici maloljetnih osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja više desetaka kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droga“, kazali su iz PU međimurske.

Maloljetnici su predani pritvorskom nadzorniku policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene