Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burna noć

Pijanog ga isključili iz prometa, jedva je prošlo pola sata, a njega su opet našli za volanom: Tad je stvarno bio kraj

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Soba za otrježnjenje u noći s ponedjeljka na utorak bila je konačna destinacija za alkoholom opijenog 44-godišnjaka u Koprivnici s kojim se policija u tek nešto malo više od pola sata susrela dvaput.

Korpivnički policajci zaustavili su usred noći 44-godišnjeg vozača pijanog i isključili ga iz prometa. Trebao je to biti njihov posljednji susret, barem te noći.

No, prošlo je jedva pola sata, a njega su opet pronašli za upravljačem automobila pa su ga uhitili i smjestili u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odgoj, prevencija, represija Koliko je onih koji bez vozačke dozvole siju smrt na cesti? ''Neki smatraju da su iznad zakona i pravila, a ni kazna ih previše ne brine''

Idući dan doveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici nakon što je prvi put uhvaćen u 1:32 sati u noći s ponedjeljka na utorak u Koprivnici u Starogradskoj ulici dok je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,21 promil.

Nakon što je isključen iz prometa ponovno je zatečen u prometu u 2:06 sati u Ulici Miklinovec nakon čega je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Imaš pravo, ostvari ga Imali ste prometnu nesreću i trebaju vam iz inozemstva dijelovi za vozilo? Ovo su detalji koje morate znati

U žurnom prekršajnom postupku kažnjen je novčanom kaznom od 1500 eura i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije dva mjeseca. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene