Zlostavljana djevojka (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)
Zlostavljana djevojka (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)

Majka iz Gorskog kotara završila je u istražnom centru Županijskom suda u Rijeci zbog sumnje da je fizički nasrnula na kćer čijim ocjenama nije bila zadovoljna.


Zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo nasilja u obitelji protekli vikend je u istražni centar Županijskog suda u Rijeci privedena 54-godišnjakinja iz Gorskog kotara, piše Novi list. 

Ona je navodno fizički nasrnula na svoju kćer jer je bila nezadovoljna njezinim školskim neuspjesima. Maloljetnu kćer navodno je gušila jastukom, a za vrijeme intervencije policije kod majke je pronađen i nož zamotan u krpu.

54-godišnjakinja, koja ima još i tri punoljetne kćeri, dosad nije osuđivana. Sudac istrage odlučio je ne zadržati ju u pritvoru, nego je umjesto toga odlučio nove sukobe izbjeći mjerama opreza. Majka će se tako preseliti kod starije kćeri koja živi u Rijeci, a maloljetna kći ostat će u Gorskom kotaru. Također, jednom tjedno majka će se javljati načelniku Prve policijske postaje, dok sa kćeri, kojoj se ne smije približavati na udaljenost manju od sto metara, ne smije upostavljati kontakt.