Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određene mjere opreza

Majka iz Gorskog kotara privedena jer je zbog loših ocjena jastukom gušila vlastitu kćer?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka iz Gorskog kotara završila je u istražnom centru Županijskom suda u Rijeci zbog sumnje da je fizički nasrnula na kćer čijim ocjenama nije bila zadovoljna.

Zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo nasilja u obitelji protekli vikend je u istražni centar Županijskog suda u Rijeci privedena 54-godišnjakinja iz Gorskog kotara, piše Novi list. 

Pročitajte i ovo Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo" Slika nije dostupna KREĆU IZVIDI Nakon objave potresne priče o majci - žrtvi zlostavljanja, pokrenut je izvanredni nadzor nad Centrom za socijalnu skrb u Splitu

Ona je navodno fizički nasrnula na svoju kćer jer je bila nezadovoljna njezinim školskim neuspjesima. Maloljetnu kćer navodno je gušila jastukom, a za vrijeme intervencije policije kod majke je pronađen i nož zamotan u krpu.

54-godišnjakinja, koja ima još i tri punoljetne kćeri, dosad nije osuđivana. Sudac istrage odlučio je ne zadržati ju u pritvoru, nego je umjesto toga odlučio nove sukobe izbjeći mjerama opreza. Majka će se tako preseliti kod starije kćeri koja živi u Rijeci, a maloljetna kći ostat će u Gorskom kotaru. Također, jednom tjedno majka će se javljati načelniku Prve policijske postaje, dok sa kćeri, kojoj se ne smije približavati na udaljenost manju od sto metara, ne smije upostavljati kontakt.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene