Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODIGNUTA OPTUŽNICA

STRAVIČNO OBITELJSKO NASILJE Pijan nasrnuo na sinove mačetom i puškom te potom izudarao suprugu koja ih je branila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rabijatni muškarac bez ikakvog povoda napao je sinove, a suprugu zaključao u kuću i brutalno je prebio.

U Splitu je ovih dana stavljena točka na istraživanje stravičnog slučaja obiteljskog nasilja koji se dogodio u srpnju ove godine. Općinsko državno odvjetništvo podiglo je protiv 62-godišnjeg muškarca optužnicu zbog kaznenih djela tjelesne ozljede i prijetnje.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Naime, pijan i bez ikakvog povoda u obiteljskoj je kući mačetom prijetio svojem mlađem sinu (20) da će ga ubiti. U mahanju ubojitim hladnim oružjem spriječio ga je stariji sin (37), koji mu je mačetu oduzeo, no rabijatni se otac potom uputio u sobu te uzeo lovačku pušku.

Na tome nije stao, već je pušku i napunio streljivom te ponovno zaprijetio obojici sinova da će ih ubiti. Tada se ispriječila njegova supruga (58) te zajedno s mlađim sinom uspjela pijanom muškarcu oteti pušku. No, sama je pritom loše prošla - pobješnjeli muž potom ju je zaključao u prizemlje kuće te je izudarao po glavi i tijelu.

Ženu je spasila policija, a 62-godišnjaku su, nakon što je priveden u policijsku stanicu, još u srpnju određene mjere opreza - obveza redovitog javljanja nadležnoj policijskoj postaji te zabrana uhođenja ili uznemiravanja žrtve, dok je sada protiv njega podignuta i optužnica, stoji u priopćenju splitskog Državnog odvjetništva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene