Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar graditeljstva

'Naravno da su preslagivanja moguća tijekom cijelog mandata'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević (HDZ) u ponedjeljak je komentirao najavu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kako će doći do preslagivanja Vlade ako se ne pokažu rezultati reformi u idućih šest mjeseci izjavom da pozdravlja to što Bandić potiče na reforme.

"Pozdravljam da i Milan Bandić potiče na reforme. I svi mi bi htjeli brže i učinkovitije raditi", rekao je Lovro Kuščević novinarima na brifingu na kojem je predstavio izmjene Zakona o najmu stanova i govorio o dijelu Nacionalnog programa reformi koji se odnosi na područje nadležnosti njegova ministarstva.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

Kuščević ističe da je upravo program reformskih mjera sa 60 mjera "dokument iz kojeg će cjelokupna hrvatska javnost, a samim time i Bandić, shvatiti da ova Vlada zaista radi i da će biti zadovoljan".

"Naravno da su preslagivanja moguća tijekom cijelog mandata, ima ministara koji su bolji, ima koji su malo manje bolji i tu ništa nije nenormalno", kaže Kuščević. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene