Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turisti oduševljeni

Ljeto na Zrću bliži se samom usijanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za tisuće mladih koji su zabavu potražili na Zrću temperatura je potpuno nevažna. Oni samo žele odličan provod. Povodom otvaranja jednog od najvećih festivala na Jadranu, Zrće su okupirali gosti iz cijelog svijeta. Samo iz Velike Britanije stiglo ih je čak 10 tisuća!

Urnebesna zabava na svakom koraku. Na Zrću se pleše cijeli dan. 'Odlično se zabavljam i zato ostajem ovdje nekoliko dana', rekla nam je Britanka Melanie. 'Ovakve zabave nema u cijeloj Australiji, odakle dolazim. To vam jamčim', dodao je Australac Ed. 'Glazba je po mom ukusu. DJ-evi su fantastični', ističe pak Isabel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte Zabava u Papayi: Užarena atmosfera i izvrsni ritmovi! Slika nije dostupna Svi na Zrće Popodnevni partiji koji se ne propuštaju!

Kad sunce udari u glavu, osvježenje je nadomak ruke. 'Sve je onako kako sam zamišljao. Bazen, sunce i odlična glazba', kaže gost Zrća Jake. 'Nisam ovo očekivala. Iznenađena sam', nadovezala se strana turistica Susan.

Kome plaža nije dovoljna, izbora ima napretek. I ovog ljeta hit su party brodovi. 'Nikad se nisam ovako zabavljala. Samo sam jednom bila na brodu na Temzi u Londonu', rekla je Britanka Alice.

Tisuće partijanera na popularnoj plaži imaju samo jedan cilj. 'Samo se zabavljati cijelo vrijeme. I ništa drugo. Samo zabava', ističe Natalie. Simbol za najluđi provod i ove je godine dobro poznat. Ljeto na Zrću bliži se samom usijanju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene