Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška 2012. godina

Linić: Svjestan sam da je Vlada većinu tereta prebacila na građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Slavko Linić izjavio je kako je svjestan da građanima Hrvatske nije nimalo lako.

'Svjestan sam da je Vlada prebacila većinu tereta nastalog zbog dugova na građane. Ali, jednostavno više ne možemo otkidati od proračuna i svjestan sam da će građani, pogotovo 2012. godine, ponijeti na svojim leđima većinu tereta', rekao je ministar Linić.

Pročitajte i ovo Što svi žele - 1 Jasni zahtjevi Pravi je trenutak za obećanja: Evo koje želje najveći sindikati žele da im ispuni nova vlast Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!"

>> Linić: Računi za plin će biti veći i za 100 kuna!

Dodao je kako će se kroz poticajne mjere Vlade dobro vidjeti tko je pravi gospodarstvenik a tko nije, te će se vrlo dobro vidjeti tko želi, a tko ne želi raditi.

Ministar Linić u Zadru sudjeluje na tematskoj konvenciji 'Ekonomska sigurnost gradjana - pretpostavka svake sigurnosti',  koju je organizirala Gradska organizacija SDP Zadar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene