Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za njih je to sramota

Liječnici dragovoljci osudili objavu registra branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga hrvatskih liječnika dragovoljaca 1990. - 1991. se protivi načinu i metodama rasprava o objavljenom djelomičnom popisu hrvatskih branitelja na internetskom portalu.

Sramotno je na ovakav način raspravljati o osobnim podacima onih koji su dio svog života posvetili obrani domovine i svojih domova, priopćeno je danas iz ove udruge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bizaran popis Liječnici se šale asortimanom usluga koji nude: "Potvrda za oslobođenje od TV pretplate, potvrda o nevezanju pojasa u automobilu..." Ilustracija Reakcija Liječnici zgroženi najavama da će kontrolirati vlasnike vikendica: "Ni pod kojim uvjetima i cijeni neće biti izdavane navedene potvrde"

Molimo sve nadležne institucije da sto učinkovitije obave svoj posao i odrede osobe koje su si uzele za pravo na ovakav sramotan način prikazati hrvatske branitelje, a pogotovo u ime novinara koji su domoljubno i u želji za istinom profesionalno radili svoj posao, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednica te udruge dr. Vesna Bosanac. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene