Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je oštećena rekla da ima stranog novca, osumnjičena joj je rekla da ih mora zamijeniti te da će joj pomoći u tome


Predstavljajući se lažno kao djelatnica banke, 45-godišnja žena prevarila je 70-godišnjaknju za gotovo 140 tisuća kuna uvjerivši je da su novčanice strane valute proglašene nevažećima i da ih treba zamijeniti.

Vezani članci U hrvatskim općinama kradu i mrtvi! - 1 Bizarne krađe iz općinskih blagajni: Milijuni se prebacuju na privatne račune, novac se iznosi u vrećama, a na kraju su za sve krivi - mrtvi! Anna Ryan (FOTO: Facebook) Nije ni sponzoruša biti lako: Tražila je nekog da joj sve plaća, pa naletjela na prevaranta koji ju je opljačkao samo tako

Prevarantica je završila u zatvoru pošto su je uhvatili velikogorički policajci.

Terete je da je 16. svibnja oko 14 sati nazvala oštećenu i pitala je ima li gotovog novca u stranoj valuti jer bi ga trebalo zamijeniti za važeće novčanice s obzirom da su novčanice stranih valuta proglašene nevažećim.

Kada je oštećena rekla da ima stranog novca, osumnjičena joj je rekla da ih mora zamijeniti te da će joj pomoći u tome i da će joj na kućnu adresu uskoro doći djelatnica banke kako bi zamijenila novac.

Ubrzo nakon telefonskog razgovora, osumnjičena je došla kod 70-godišnje žene, koja joj je predala 10.000 eura i 9000 švicarskih franaka.

(Hina)