Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLALI SMO UPIT!

Lauc dao zanimljiv odgovor na pitanje o završetku pandemije i Pfizeru, pa objavio da je sve bila šala i sarkazam: "Jutros sam napisao jedan ozbiljan i dosta značajan post…"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znanstvenik i član savjeta Vlade Gordan Lauc u subotu je na društvenim mrežama objavio status ispod kojeg su mu se javili i građani. Jedan ga je upitao je li dvostruka doza cjepiva dovoljna da pandemija završi, a Lauc mu je odgovorio da to nije u planovima tvrtke Pfizer.

Redakcija portala DNEVNIK.hr poslala je upit znanstveniku o tom komentaru i pitala ga radi li se o ozbiljnom odgovoru, ali njegov odgovor nismo dobili.

Lauc je ponovno na društvnim mrežama objavio status kojim se osvrće na objavu spomenutog komentara u medijima i tvrdi da mu nismo poslali upit, ali to nije točno. Poruku smo mu poslali na istoj društvenoj mreži na kojoj je objavio status i komentar, ali na nju nije odgovorio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne govore u ime Vlade Plenković o Znanstvenom savjetu: ''Svi stavovi koje iznose su njihovi osobni, stručni i profesionalni i ne obvezuju Vladu''

Sada kaže da je sve bio sarkazam. "Napisao sam i jedan sarkastični komentar o "prodajnim planovima Pfizera" i "Turbo buster dozi" pfizerovog cjepiva, koja će "biti nešto skuplja, no bit će puno bolja". To je bio očiti sarkazam", piše u današnjoj objavi Lauca na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZNANSTVENICI REAGIRALI Pet članova Znanstvenog savjeta: "U potpunosti se ograđujemo od svih Laucovih istupa o pandemiji''. On im uzvratio: ''Siguran sam da se slažu sa mnom''

Redakcija DNEVNIK.hr-a profesionalno i objektivno pristupa poslu te uvijek kontaktira sve uključene strane u priče koje objavljujemo. Kao što je i navedeno u objavljenom članku - Lauca smo o navedenoj stvari kontaktirali, a njegov odgovor ćemo objaviti po primitku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene