Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savez s HNS-om

Beljak i Kosor "spustili" HDZ-ovcu Stieru: "I eto ti revolucije..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve se više govori o nezadovoljstvu Davora Ive Stiera, HDZ-ovog potpredsjednika Vlade, koalicijskim partnerstvom HDZ-a i HNS-a a nagađa se i da je Stier kuvertirao ostavku.

Koliko je istine u nezadovoljstvu Davora Ive Stiera novim odnosima u Vladi, sam Stier ne želi još govoriti. O svemu će se očitovati navodno u ponedjeljak. U vrijeme postizanja dogovora HDZ-a s HNS-om bio je na službenom putovanju u Americi. Stiera je navodno posebno pogodilo što bi HNS-ov potpresjednik Vlade, Predrag Štromar (koji je u subotu sudjelovao i na Gay Prideu u Zagrebu) mogao postati i koordinator za društvene djelatnosti, što je inače Stierova ingerencija. 

Pročitajte i ovo Krešo Beljak na presici Željka Lenarta Osipanje pred izbore Raskol u HSS-u: Glavni tajnik napustio stranku, Beljak mu upao na presicu Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

Jadranka Kosor, prisjetila se na Twitteru, što je Stier govorio prije šest godina.

"Nakon izbora 2011. D.Stier je rekao kako HDZ-u "treba demokršćanska revolucija ali bez J.Kosor". I eto ti revolucije sa Štromarom i HNS-om", napisala je Kosor.

Raspravi se priključio i predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je "spustio" Stieru da dolazi iz zemlje koja je poznata po revolucijama, a to nije Hrvatska te da on "našu domovinu ne razumije". Stier je inače odrastao u Argentini, a u Hrvatsku je prvi puta došao 1990. godine.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene