Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ante Kotromanović na Facebooku se pohvalio novim fotografijama s planinarskih ekspedicija. Društvo mu je i ovog puta pravio Zoran Milanović.


Bivši ministar obrane Ante Kotromanović na Facebooku se ponovno pohvalio svojim planinarskim podvizima.  Nakon što je krajem svibnja osvojio Dinaru, sada se ponosno fotografirao na Triglavu.

Vezani članci Mario Banožić Banožić i Milanović na važnom događaju nisu se ni pozdravili: "To govori o njegovom karakteru" Zoran Milanović Milanović priprijetio Srbiji: "To će vas koštati. Maknite se od toga, ljudi..."

U planinarskoj ekspediciji društvo mu je kao i prošli put pravio njegov prijatelj i bivši premijer Zoran Milanović.

"Teže od očekivanog i ljepše od očekivanog... radna terapija, znoj štedi krv, OLUJA 1995", napisao je Kotromanović ispod fotografija dok je u video objavi poručio: "Laste se vraćaju".

U objavi od prije nekoliko mjeseci s vrha Dinare, Kotromanović je poručio: "Vratit će se laste!" parafrazirajući pritom stihove Marka Perkovića Thompsona.

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju