Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiv poziv

Tomić zaliven kantom izmeta, a Kosor mu poručila...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor pozvala je pisca Antu Tomića na kavu, da popričaju o "fekalskoj demokraciji".

Nakon što je Tomić u nedjelju na splitskoj Pjaci doživio neugodnost u incidentu, u kojem ga je kantom punom fekalija zalio nepoznati napadač, bivša premijerka Jadranka Kosor odlučila se na odvažan korak.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama"

Antu Tomića zalio kantom punom izmeta: 'Malo govana, oprat ću se'

"Došao i taj dan: zovem A.Tomića na kavu. Da mu kažem zašto mi se sve gadi fekalska demokracija i oni koji je demonstriraju", poručila je putem svog Twitter profila Kosor.

Tomić zasad nije odgovorio. Podsjetimo što je rekao nakon neugodnog incidenta.

'Sjedio sam s prijateljem na Pjaci kad odjednom osjetim pljusak nečeg smrdljivog. Vidio sam nekog muškarca fizionomije gradskih lapana, sa šiltericom i tamnim naočalama. Kasnije su mi očevici rekli da mi je rekao 'evo ti sad pa ponovno piši o meni', a navodno me i slikao. Jasno mi je da se radi o nekakvom nesretniku, frustriranoj ljudskoj jedinki. Bio sam zgranut. Srećom, živim blizu pa sam otišao kući dobro se izribati. Sigurno se ne osjećam kao nekakva žrtva. Ljudi su zbog svojeg pisanja doživljavali mnogo gore stvari. Ja bih to prokomentirao rečenicom Ive Gregurevića iz filma Što je muškarac bez brkova: Malo govana, oprat ću se', rekao je Tomić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene