Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor pozvala je pisca Antu Tomića na kavu, da popričaju o "fekalskoj demokraciji".


Nakon što je Tomić u nedjelju na splitskoj Pjaci doživio neugodnost u incidentu, u kojem ga je kantom punom fekalija zalio nepoznati napadač, bivša premijerka Jadranka Kosor odlučila se na odvažan korak.

Antu Tomića zalio kantom punom izmeta: 'Malo govana, oprat ću se'

Vezani članci Jadranka Kosor Bivša premijerka opomenula mladića u trgovini pa je odslušala njegovo "predavanje" Jadranka Kosor Jadranka Kosor otkrila dosad nepoznate detalje o sebi i otkrila za čime jedino žali iz svog mandata

"Došao i taj dan: zovem A.Tomića na kavu. Da mu kažem zašto mi se sve gadi fekalska demokracija i oni koji je demonstriraju", poručila je putem svog Twitter profila Kosor.

Tomić zasad nije odgovorio. Podsjetimo što je rekao nakon neugodnog incidenta.

'Sjedio sam s prijateljem na Pjaci kad odjednom osjetim pljusak nečeg smrdljivog. Vidio sam nekog muškarca fizionomije gradskih lapana, sa šiltericom i tamnim naočalama. Kasnije su mi očevici rekli da mi je rekao 'evo ti sad pa ponovno piši o meni', a navodno me i slikao. Jasno mi je da se radi o nekakvom nesretniku, frustriranoj ljudskoj jedinki. Bio sam zgranut. Srećom, živim blizu pa sam otišao kući dobro se izribati. Sigurno se ne osjećam kao nekakva žrtva. Ljudi su zbog svojeg pisanja doživljavali mnogo gore stvari. Ja bih to prokomentirao rečenicom Ive Gregurevića iz filma Što je muškarac bez brkova: Malo govana, oprat ću se', rekao je Tomić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook