Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred Splita

Antu Tomića zalio kantom punom izmeta: 'Malo govana, oprat ću se'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pisca Ante Tomića nepoznati napadač danas je zalio kantom izmeta.

Dok je u nedjelju na središnjem splitskom trgu s prijateljem sjedio pisac Ante Tomić, prišao mu je jedan muškarac i zalio ga kantom izmeta, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor

Pozvana je policija, koja traga za napadačem te provjerava je li ga snimila koja od obližnjih nadzornih kamera.

VIDEO Smrznuti ljudski izmet pao s neba i uništio joj kupaonicu

'Sjedio sam s prijateljem na Pjaci kad odjednom osjetim pljusak nečeg smrdljivog. Vidio sam nekog muškarca fizionomije gradskih lapana, sa šiltericom i tamnim naočalama. Kasnije su mi očevici rekli da mi je rekao 'evo ti sad pa ponovno piši o meni', a navodno me i slikao. Jasno mi je da se radi o nekakvom nesretniku, frustriranoj ljudskoj jedinki. Bio sam zgranut. Srećom, živim blizu pa sam otišao kući dobro se izribati. Sigurno se ne osjećam kao nekakva žrtva. Ljudi su zbog svojeg pisanja doživljavali mnogo gore stvari. Ja bih to prokomentirao rečenicom Ive Gregurevića iz filma Što je muškarac bez brkova: Malo govana, oprat ću se', rekao je Tomić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene