Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa od predizbornih obećanja!

Kosor povećava Vladu: Tri čovjeka na mjesto jednog!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je jedan težak posao obavljen - predsjednicu Vlade noćas konačno neće mučiti nesanica zbog potrage za nasljednicima Damira Polančeca.

'Odlučila sam. Ali kao što sam rekla, moram još neke stvari obaviti, no sutra ćete imati informaciju', rekla nam je premijerka Jadranka Kosor.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva

Prema najnovijim informacijama kojima raspolažemo na mjesta koja je imao Damir Polančec biti će raspoređena čak tri čovjeka! Tako bi ministar zdravstva i potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović trebao postati potpredsjednik Vlade samo zato što na tom mjestu mora biti netko iz ove najjače stranke koalicije. Boris Škegro treba doći na mjesto potpredsjednika Vlade zaduženog za gospodarstva a ministar gospodarstva bi trebao biti Đuro Popijač, dosadašnji direktor HUP-a. Ponavljamo, to su posljednje informacije od danas.

Iako je HDZ pri dolasku na vlast najavljivao smanjenje državnog aparata sada opet, po tko zna koji put, povećavaju broj ljudi u Vladi. Ivo Sanader je na početku svog mandata imao dva potpredsjednika i 16 ministara. Kada je Jadranka Kosor preuzimala četiri potpredsjednika i 17 ministara, dok će sada imati čak tri potpredsjednika i 17 ministara. Tako ja u Vladi Jadranke Kosor svaki treći ministar potpredsjendik.

Što mislite o ovom povećanju Vlade?

  • Katastrofa
  • Nije mi problem broj, nego nova imena
  • U redu ako će donijeti boljitak
  • Podržavam
  • Samo još jedno prekršeno obećanje u nizu
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene