Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor - odgovarajući na pitanja novinara o mogućnosti novih imenovanja u Ministarstvu obrane koje prema medijskim napisima predlaže predsjednik Republike Stjepan Mesić - izjavila je danas kako predsjednik ima neke prijedloge, da razgovaraju, ali da treba još vidjeti hoće li do toga doći.


Premijerka Kosor rekla je novinarima prilikom posjeta Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri kako poštuje ideju predsjednika Mesića, no upitala je - 'je li za to pravi trenutak'. 'Osobno razmišljam o tome je li ovo pogodan trenutak, s obzirom da sutra idemo na birališta, i izabrat ćemo u prvom ili u drugom krugu novoga, trećeg predsjednika Republike Hrvatske. Dakle, je li dobro to učiniti na kraju mandata jednog predsjednika i vrhovnog zapovjednika OSRH?', upitala je predsjednica Vlade RH.

Vezani članci Vojni avioni, ilustracija Letačke aktivnosti nad Hrvatskom: Danas i sutra moguće probijanje zvučnog zida Avion MORH najavio probijanje zvučnog zida: ''Očekuje se kratkotrajna buka'', poznato i u kojim županijama

Premijerka Kosor je demantirala bilo kakvu mogućnost da je sama iznijela jednom dnevnom listu pojedinosti sa sastanka na kojem se razgovaralo o mogućim promjena (u MORH-u). Naglasila je kako to nije učinila jer to nije njezin stil rada. (Hina)