Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crtić blogera Sandra

Kosor, Jakovčić i Šišljagić uče o obiteljskom stablu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bloger Sandro snimio je crtić, a tvrdi da je inspiracija došla zahvaljujući nepotizmu koji vlada hodnicima uprave grada Rovinja.

Pročitajte i ovo Stablo na Srednjacima - 1 Posljedica nevremena Ostalo zaboravljeno: Stanari se boje da bi stablo na Srednjacima svakog trena moglo pasti na stazu ili parkiralište Pohrana stabala nakon oluja - 3 Na terenu 250 radnika Što će biti sa stradalim stablima tijekom nevremena? "Dobili smo čačkalice umjesto furnira"

U crtiću su školarci Jadranka Kosor, Vladimir Šišljagić, Ivan Jakovčić. Zoran Milanović, Ivo Sanader i Josip Friščić. Uče o obiteljskom stablu i kako se ono grana.

Prvo je riječ dobila Jadranka Kosor. 'Mi imamo barba Luku, koji je svima barba i dobro se grana', rekla je Jadranka. Vladimir Šišljagić rekao je kako 'je njima tata morao u Bosnu, ali su grane ostale i lijepo se granaju'.

Zadnji riječ uzima istarski župan Ivan Jakovčić koji kaže da njegovo omiljeno stablo raste uz more. Ispričao je kako je njegov predsjednik Upravnog vijeća bolnice, načelnik Uprave i koječega drugoga ima ženu na grani u gradskom poduzeću.

'Predsjednik vijeća je ženu postavio u gradske vrtiće, a njegova je sestra žena od pročelnika i svila je gnijezdo u komunalnom servisu. A kod pročelnika svi vole provesti vikend bar jednom godišnje. Tu je i pročelnica ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika, a sina je parkirala na parkingu', odgovorio je Nino i dodao da njegovo stablo raste u Rovinju.

Daljnju raspravu prekinulo je školsko zvono.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene