Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bloger Sandro snimio je crtić, a tvrdi da je inspiracija došla zahvaljujući nepotizmu koji vlada hodnicima uprave grada Rovinja.


Vezani članci Stablo palo na cestu u zagrebačkom Prečkom U zagrebačkom naselju Prečko breza pala preko ceste, oštećena su dva auta Ilustracija Tragedija blizu Garešnice: Radnik Hrvatskih šuma na licu mjesta poginuo nakon rušenja stabla

U crtiću su školarci Jadranka Kosor, Vladimir Šišljagić, Ivan Jakovčić. Zoran Milanović, Ivo Sanader i Josip Friščić. Uče o obiteljskom stablu i kako se ono grana.

Prvo je riječ dobila Jadranka Kosor. 'Mi imamo barba Luku, koji je svima barba i dobro se grana', rekla je Jadranka. Vladimir Šišljagić rekao je kako 'je njima tata morao u Bosnu, ali su grane ostale i lijepo se granaju'.

Zadnji riječ uzima istarski župan Ivan Jakovčić koji kaže da njegovo omiljeno stablo raste uz more. Ispričao je kako je njegov predsjednik Upravnog vijeća bolnice, načelnik Uprave i koječega drugoga ima ženu na grani u gradskom poduzeću.

'Predsjednik vijeća je ženu postavio u gradske vrtiće, a njegova je sestra žena od pročelnika i svila je gnijezdo u komunalnom servisu. A kod pročelnika svi vole provesti vikend bar jednom godišnje. Tu je i pročelnica ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika, a sina je parkirala na parkingu', odgovorio je Nino i dodao da njegovo stablo raste u Rovinju.

Daljnju raspravu prekinulo je školsko zvono.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju