Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor razveselila studente!

Kosor dodijelila stipendije učenicima i studentima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Jadranka Kosor uručila je na današnjoj svečanosti u Vladi prvih 50 stipendija Zaklade 'Hrvatska za djecu' učenicima i studentima za školsku godinu 2011/12

Stipendiju u iznosu od 500 kuna dobilo je 500 učenika srednjih škola iz cijele Hrvatske, dok će po tisuću kuna stipendije primati tisuću studenata.

Zakladu 'Hrvatska za djecu' utemeljila je Jadranka Kosor, a cilj joj je pomoći u obrazovanju djece koja dolaze iz brojnih obitelji.

Ovo je treća godina kako Zaklada dodjeljuje stipendije, a na prigodnoj svečanosti u Vladi, Kosor je istaknula da je rad Zaklade usmjeren budućnosti Hrvatske, te je rezultat populacijske politike koju je provodila njezina vlada.

Dodala je da je ulaganje u znanje i obrazovanje najbolje ulaganje koje je u konačnici uvijek ulaganje u hrvatsko gospodarstvo. (Hina)

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene