Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otpremnina

Kosor: Ako je Dragičević dobio 6,8 milijuna, to nije u redu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor izjavila je danas da, s obzirom na situaciju u državi, nije u redu da je Ina svom bivšem predsjedniku Uprave Tomislavu Dragičeviću isplatila otpremninu od 6,8 milijuna kuna, kako to piše jedan dnevni list.

'Ako je to istina, smatram da to nije u redu', odgovorila je premijerka u Saboru na novinarski upit kako komentira da je Ina Dragičeviću isplatila 6,8 milijuna kuna, dok istovremeno ta tvrtka državi duguje višemilijunske iznose. Kosor je izvijestila da je zatražila podrobnije informacije o tom slučaju, te vjeruje da će ih već tijekom dana dobiti na stol.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

'Onda ćemo vidjeti što ćemo napraviti', kazala je, a upitana što kao predsjednica vlade može učiniti po tom pitanju, odgovorila je da će 'svakako nešto poduzeti' čim dobije konkretne informacije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene